Η εταιρεία

Ιστορικό

2005
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τον Φάκλαρη Χαράλαμπο και τον Παπαγεωργίου Ιωάννη με έδρα την Καλλιθέα και με αποκλειστικό αντικείμενο τον κλιματισμό. Δραστηριοποιήθηκε στην Ελληνική αγορά με την προώθηση ημικεντρικών και κεντρικών συστημάτων κλιματισμού, διαφόρων οίκων όπως DAIKIN, HITACHI, LG κ.α. καθώς και με την εγκατάσταση αυτών.
2006
Από το 2006 αποτέλεσε μόνιμος συνεργάτης αρκετών κατασκευαστικών εταιρειών σε έργα όπως: νοσοκομεία, σχολειά , ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και διασκέδασης, πολυτελείς κατοικίες κ.α.
2007
Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία επεκτείνεται σε συμβόλαια συντήρησης Η/Μ εγκαταστάσεων με σκοπό όχι μόνο την ορθή περάτωση ενός έργου αλλά και την σωστή λειτουργία αυτού
2010

Το 2010 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο (γραφεία, χώρους έκθεσης και αποθήκευσης ).

Επίσης τον ίδιο χρόνο αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της CALPAK η οποία αποτελεί το σημαντικότερο εκπρόσωπο της εκμετάλλευσης ηλιακής ενέργειας στη χωρά μας. (Ηλιακά συστήματα, φωτοβολταϊκά κ.α.)

2011
Από το 2011 και μετά δραστηριοποιήθηκε σε νέα προϊόντα με εταιρείες όπως:
  • η ELITH (θερμοπομποί μαρμάρου),
  • η DYSON (αερόθερμα , ανεμιστήρες),
  • η SOLE (ηλιακό αερόθερμο) και
  • η CANALI DESIGN (σόμπες pellet)
οι οποίες αποτελούν τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο τους καθώς η ποιότητα αλλά και οι καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν στην κατασκευή των προϊόντων τους τις έχουν καθιερώσει ως τις No.1 σε πωλήσεις.
2012

Το 2012 επιλέχθηκε ως επίσημος αντιπρόσωπος (Blue Dealer) Μοσχάτου από την εταιρεία DAIKIN έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών συστημάτων παγκοσμίως.

Η ανοδική μας πορεία είναι συνάρτηση, της εφαρμογής της διαρκώς εξελισσόμενης υψηλής τεχνολογίας στο χώρο του αντικειμένου μας, της άψογης τεχνικής κατάρτισης των εργαζομένων στα συνεργεία μας, της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που έχει στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη μας, με ευθύνη και επαγγελματική συνέπεια."Η j&h clima συμβαδίζει με τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας τους νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες τόσο στον κλιματισμό όσο και στη θέρμανση, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου Οι έμπειροι τεχνικοί κατόπιν μελέτης του χώρου σας, προσφέρουν την πιο συμφέρουσα και αποτελεσματική λύση λαμβάνοντας υπόψη τη μοναδικότητα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Με εκτίμηση,

Αντώνης Γεσίλγκιοζγλου

Μηχ/γος Μηχ/κος ΕΜΠ" 

 

[profiler]
Memory usage: real: 8126464, emalloc: 7700216
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem