...Γιατί ότι δεν γνωρίζετε μπορεί να σας κοστίσει ακριβά!

Daikin Altherma: Ένα Ολοκληρωμένο σύστημα Ψύξης και Θέρμανσης για όλο τον χρόνο

Τα προτερήματα του συστήματος ALTHERMA

  •  Εξοικονόμηση ενέργειας και ευχάριστες συνθήκες για το σπίτι σας

Το σύστημα Altherma είναι έως 5 φορές πιο αποτελεσματικό από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης με ορυκτά καύσιμα ή ηλεκτρικό ρεύμα.

Εκμεταλλευόμενοι τη θερμότητα που βρίσκεται ελεύθερη στον εξωτερικό αέρα εξοικονομείτε ενέργεια απολαμβάνοντας παράλληλα μέγιστη θαλπωρή και ζεστασιά στο σπίτι σας .

Επίσης το σύστημα Altherma έχει μηδαμινά έξοδα συντήρησης και έτσι έχετε πολύ χαμηλά τρεχούμενα έξοδα.

Παράλληλα το σύστημα inverter συμβάλει σε ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας

  • Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης

Το σύστημα Altherma αντλεί θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα. Δεν απαιτείται γεώτρηση ή σκάψιμο ενώ οι μονάδες έχουν μικρό μέγεθος καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση.

Η εξωτερική μονάδα τοποθετείται εύκολα έξω από κάθε κτίριο ή διαμέρισμα.

Επίσης δεν απαιτείται καμινάδα ή τακτικός εξαερισμός των χώρων με σύστημα Altherma καθώς δεν προκαλούνται αέρια ή καπνοί.

  • Απόλυτη ασφάλεια

 Το σύστημα Altherma μειώνει στο ελάχιστο ενδεχόμενα ατυχήματος καθώς λειτουργεί χωρίς πετρέλαιο φυσικό αέριο ή αλλά ορυκτά καύσιμα.

Επίσης εξαφανίζει τον κίνδυνο μολύνσεων αναθυμιάσεων ή διαρροών πετρελαίου-αερίου

  • Ανανεώσιμη αστείρευτη ενέργεια με ηλιακούς συλλέκτες

Το σύστημα Altherma συνδυασμένο με ηλιακά κάτοπτρα χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Διαθέσιμες Εκδόσεις

 

  • Υβριδική αντλία θερμότητας ….μια νέα ευκαιρία για τη θέρμανση κατοικιών

 

 

 

Η υβριδική αντλία θερμότητας Daikin Altherma επιλέγει πάντοτε το πιο οικονομικό πρόγραμμα λειτουργίας, υπολογίζοντας την απόδοση της αντλίας θερμότητας και την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος έναντι της απόδοσης του λέβητα συμπύκνωσης και της τιμής του φυσικού αερίου εάν είναι δυνατόν σε ταυτόχρονη λειτουργία. 

 

  • Σύστημα χαμηλών θερμοκρασιών διαιρούμενου τύπου:

 

Αποτελείται από εσωτερική και εξωτερική μονάδα συνδεδεμένες μεταξύ τους με ψυκτικές σωληνώσεις. Έχει δυνατότητα νερού προσαγωγής από 5-55 0C που το καθιστά ιδανική λύση για ενδοδαπέδια θέρμανση-δροσισμό εγκατάσταση fan coils ή ακόμα και σώματα χαμηλών θερμοκρασιών.

  • Σύστημα χαμηλών θερμοκρασιών διαιρουμένου τύπου με ενσωματωμένο στην εσωτερική μονάδα και το δοχείο ζεστού νερού:

Αντίστοιχο σύστημα με την μονάδα χαμηλών θερμοκρασιών διαιρούμενου τύπου με τη διαφορά του ότι στην εσωτερική μονάδα είναι ενσωματωμένο και δοχείο ζεστού νερού χρήσης 180 ή 260 λίτρων με άριστη σχεδίαση και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Σύστημα χαμηλών θερμοκρασιών MONOBLOC

Πέρα από το σύστημα Daikin Altherma με εξωτερική μονάδα η Daikin διαθέτει στην αγορά την έκδοση MONOBLOC στην οποία όλο το υδραυλικό μέρος συμπεριλαμβάνεται στην εξωτερική μονάδα και συνεπώς δεν υπάρχει εσωτερική. Στο σύστημα αυτό ο εγκατάστασης χρειάζεται να συνδέσει απλώς τις σωλήνες του νερού πάνω στη μονάδα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ψυκτικών σωληνώσεων. Έχει όπως και το σύστημα διαιρούμενου τύπου, δυνατότητα νερού προσαγωγής από 5-55 0C. Υπάρχει επίσης σύστημα αντιπαγωτικής προστασίας του κυκλώματος νερού μιας και η συγκεκριμένη έκδοση βρίσκεται τοποθετημένη εξωτερικά.

  • Σύστημα υψηλών θερμοκρασιών διαιρούμενου τύπου:

Αποτελείται από εσωτερική και εξωτερική μονάδα συνδεδεμένες μεταξύ τους με ψυκτικές σωληνώσεις. Έχει δυνατότητα νερού προσαγωγής έως 80 0C για εφαρμογές αποκλειστικά θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

Αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον σύστημα θέρμανσης με το Daikin Altherma Υψηλών θερμοκρασιών, δεν είναι αναγκαία η αντικατάσταση των σωμάτων και των σωληνώσεων.

Η αντλία θερμότητας απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον για να την απόδοση στην κατοικία μας σε εξωτερικές θερμοκρασίες έως και -25 0C.

Η λογική ελέγχου του συστήματος παρέχει συνεχή άνεση και βέλτιστη απόδοση. Το σύστημα χρησιμοποιεί αποκλειστικά θερμοδυναμική ενέργεια για να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία νερού χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης.

"Αν λοιπόν δεν θέλετε να πληρώνετε ακριβά για τη θέρμανση της κατοικίας σας, ή να κρυώνετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη από μηχανικό της εταιρείας μας ώστε να βρούμε για εσάς την καλύτερη και πλέον αποδοτική λύση για την κατοικία σας".


Για να δείτε τα προϊόντα Daikin Altherma πατήστε εδώ

Πατήστε εδω για να δείτε πώς λειτουργεί ηαντλία θερμότητας Altherma by Daikin

[profiler]
Memory usage: real: 8650752, emalloc: 7573248
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem