Daikin Altherma Flex Type

Γρήγορη Επισκόπηση

Daikin Altherma FlexType


Το Daikin Altherma Flex: ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης, ζεστού νερού και κλιματισμού ψύξης για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές


Το Daikin Altherma Flex παρέχει θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας μια πολύ αποδοτική αντλία θερμότητας αέρα-νερού.

Kαλέστε μας για να μάθετε τις προσφορές μας!

Daikin Altherma Flex Type

Κάντε διπλό κλίκ στην παραπάνω εικόνα για προβολή σε μεγαλύτερο μέγεθος

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσότερες Εικόνες

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Daikin Altherma FlexType


Το Daikin Altherma Flex: ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης, ζεστού νερού και κλιματισμού ψύξης για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές


Το Daikin Altherma Flex παρέχει θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας μια πολύ αποδοτική αντλία θερμότητας αέρα-νερού.


Το πολυβραβευμένο αυτό σύστημα ενσωματώνει την καταξιωμένη τεχνολογία VRV της Daikin στη σειρά Altherma και είναι διαθέσιμη σε ισχύ από 23 έως 45kW. Κάθε εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με εσωτερικές μονάδες 11 - 14 και 16kW, που βασίζονται στη λογική του συστήματος Daikin Altherma Υψηλών θερμοκρασιών και παρέχει μια αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών,κατάλληλη για πολυάριθμες νεόδμητες ή ανακαινισμένες εγκαταστάσεις: από διαμερίσματα και συγκροτήματα κατοικιών μέχρι επαγγελματικά κτίρια, όπως spa, γυμναστήρια, εστιατόρια, σχολεία και δημόσια κτίρια.


Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, που μειώνει κατακόρυφα το κόστος λειτουργίας και περιορίζει τις επιπτώσεις που έχει η θέρμανση των χώρων διαβίωσης και εργασίας στο περιβάλλον.


 Σημαντική Εξοικονόμηση Ενέργειας


Το Daikin Altherma Flex παράγει τα 2/3 της παρεχόμενης θερμότητας από τον αέρα, δηλ. από μία αδιαμφισβήτητα ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Για το λόγο αυτό έχει τρεις φορές υψηλότερη ενεργειακή απόδοση από ένα λέβητα ενεργειακής κλάσης A σε εύκρατα κλίματα της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης.


Σε σύγκριση με έναν λέβητα πετρελαίου, προσφέρει:  • Έως 36% χαμηλότερο κόστος λειτουργίας

  • Έως 71% λιγότερεςεκπομπές CO2

  • Έως 35% μικρότερη κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας

  • Ενα Ευελικτο Συστημα 3-Σε-1


Το Daikin Altherma Flex θερμαίνει, δροσίζει και παρέχει ζεστό νερό χρήσης, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης σε όλο το κτίριο, όλο το χρόνο.


Χάρη στη λειτουργία ανάκτησης θερμότητας, το σύστημα μπορεί να θερμάνει τη δεξαμενή ζεστού νερού χρήσης μέχρι τους 60 °C, χρησιμοποιώντας τη θερμότητα που αποβάλλεται κατά τη λειτουργία ψύξης.


Ευελικτη Διαμορφωση


Μία εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδυαστεί με έως και 10 εσωτερικές μονάδες (ανάλογα με τη συνολική συνδυασμένη απόδοση), με κεντρική ή αποκεντρωμένη διάταξη ανάλογα με τις απαιτήσεις του κτιρίου.


Το Daikin Altherma Flex είναι ένα ευέλικτο, σπονδυλωτό σύστημα, που σημαίνει ότι κάθε εσωτερική μονάδα μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τύπους θερμοπομπών, όπως μονάδες fan coil, θερμαντικά σώματα αντλίας θερμότητας Daikin, ενδοδαπέδια θέρμανση και καλοριφέρ χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών, ανάλογα με το κτίριο.


Ιδανικό Για Διαμερίσματα Και Συγκροτήματα Κατοικιών


Οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να τοποθετηθούν σε επιμέρους διαμερίσματα πολυκατοικίας ή συγκροτήματος κατοικιών, ώστε να δημιουργηθεί ένα αποκεντρωμένο σύστημα για τη θέρμανση των διαμερισμάτων.


Κάθε εσωτερική μονάδα μπορεί να ελέγχεται ανεξάρτητα, οπότε κάθε κατοικία έχει αυτόνομο έλεγχο της θέρμανσης, του ζεστού νερού και του κλιματισμού ψύξης, καθώς και των θερμαντικών σωμάτων που απαιτούνται για κάθε διαμέρισμα.


Σπονδυλωτός Σχεδιασμός Για Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις


Εναλλακτικά, οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα κεντρικό μηχανοστάσιο κλιματισμού, ώστε να δημιουργηθεί ένα κεντρικό σύστημα κατάλληλο για μεγάλο εύρος εφαρμογών, σε εγκαταστάσεις όπου απαιτείται μεγάλη ποσότητα ζεστού νερού, όπως spa, γυμναστήρια, εστιατόρια και σχολεία.


Ο σπονδυλωτός σχεδιασμός του συστήματος εξασφαλίζει την επεκτασιμότητα των κεντρικά εγκατεστημένων εσωτερικών μονάδων. Έτσι, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλου του κτιρίου σε θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό και να συνδυαστούν με διάφορους τύπους θερμοπομπών, όπως μονάδες fan coil, θερμαντικά σώματα αντλίας θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση και καλοριφέρ.


Ανάκτηση Θερμότητας Για Μικρότερη Κατανάλωση Ρεύματος


Για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, η θερμότητα που απορροφάται κατά την ψύξη ενός διαμερίσματος ή μιας περιοχής του κτιρίου, μπορεί να ανακτηθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αντί να χάνεται στο περιβάλλον, ο ανακτώμενος αέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ζεστού νερού ή για τη θέρμανση των διαμερισμάτων – είτε στον ίδιο χώρο είτε αλλού – μειώνοντας έτσι τις δαπάνες ρεύματος για όλο το κτίριο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες θερμότητας Altherma by Daikin μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς της εταιρείας μας στα παρακάτω τηλέφωνα:  • 210 940 59 53

  • 6932 630 700

  • 6939 6373 40

Απόθεμα Μη Διαθέσιμο
Κατασκευαστής DAIKIN

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι πελάτες μπορούν να γράφουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή

[profiler]
Memory usage: real: 19398656, emalloc: 18862160
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem